Nepričakovano učinkoviti protibolečinski obliži so mi pomagali

Zbudila sem se z zelo veliko bolečino v stegenski mišici, ker sem zgleda pretiravala na fitnesu prejšnji dan, in edino, kar sem imela doma, so bili protibolečinski obliži, ki jih še nisem preskusila. Ne vem, kako mi je uspelo, da sem pozabila v lekarno, da si kupim protibolečinske tablete. Še to, da so doma protibolečinski obliži, je po popolnem naključju, saj sem jih dobila za darilo in sem pozabila nanje. Ker me je pa tako bolelo v mišici in nisem našla nobenih tablet proti bolečinam, se začela razmišljati, če imam kje kaj drugega.

Na srečo sem se spomnila, da so nekje protibolečinski obliži, in takoj sem šla na lov za to, da jih najdem. Še te sem komaj, da našla, ker sem jih pozabila pospraviti na mesto, ker imam zdravila. Ampak ko sem jih našla sem bila tako zelo vesela, da jih nisem po nesreči vrgla proč. Dobila sem jih namreč komaj mesec dni nazaj in verjetno zato nisem šla v lekarno po tablete.

Nepričakovano učinkoviti protibolečinski obliži so mi pomagali

Odprla sem škatlo, kjer os protibolečinski obliži, in si takoj nadela enega na mišico. Nisem vedela, kaj naj pričakujem. Vseeno sem imela načrt, da bom šla kasneje do lekarne samo, da se v miru prebudim. Ko pa so protibolečinski obliži, naredili svoje delo zelo odlično, sem se odločila, da z nakupom tablet lahko počakam do popoldneva. Vedela sem, da imam lahko le osem ur obliž na sebi, potem pa zelo dogo časa nič. Kar je pomenilo, da vseeno moram po tablete za vsak slučaj. Kljub temu da so se protibolečinski obliži, izkazali za zelo učinkovite in je bolečina v zelo kratkem času popolnoma izginila, nisem vedela, kaj naj pričakujem po tem. In če bi se bolečina ponovno vrnila, ne vem, če ne bi dala še en obli takoj gor, kljub temu, da ga po navodilih ne bi smela dati še gor. Čeprav sem šla v lekarno po tablete, se je izkazalo, da so bili protibolečinski obliži, dovolj učinkoviti in nisem potrebovala več niti tablete niti novega obliža.